Møter Kvinesdal i kveldI kveld blir det årets første mulighet til å se Eigers a-lag i aksjon på hjemmebane. Kvinesdal er motstander - et lag som rykket opp fra 5 divisjon i suveren stil i 2017. På sidelinjen til Kvinesdal finner vi for øvrig Tommy Årsland, den tidligere Eigerspilleren som har vært i trenerteamet til Farsund de siste årene.

Kvinesdal satser hardt i inneværende sesong og har ambisjoner om en topp 5 plassering i 4 divisjon i Agder. Blant motstanderne finner vi både Eigers NM motstander Lyngdal og Mandalskameratene som jo Eiger har møtt flere ganger de siste årene. Sistnevnte slo for øvrig Kvinesdal 6-2 da lagene møttes i treningskamp for en snau måned siden.

Hos Eiger returnerer flere spillere og trener Mathiesen kan velge fra en enda større tropp enn mot Flekkefjord forrige helg. De røde og blå har ambisjoner om vise seg fra en enda bedre side på Bøgh Hafsø banen kl. 19:00 i kveld. 

Funfact: Da Eiger spilte NM kvalifisering mot Kvinesdal i 1991 vant sørlendingene 3-2. På et ungt Eigerlag med 5 debutanter reduserte Vidar Kvamsø på straffespark før ingen ringere enn Tommy Årsland utliknet til 2-2 etter få minutter av andre omgang. Kvinesdal scoret imidlertid seiersmålet kvarteret før slutt.
I første ordinære runde måtte Start ha ekstraomganger for å slå ut Eigers overmenn dette året.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn