Grei start av a-laget


Eiger-trener Jone Mathiesen legger ikke allverden i treningskamper i februar, selv om han som de fleste gjerne vinner hver eneste kamp man stiller i. Lørdagens tap mot Flekkefjord var nyttig på flere måter og Mathiesen syns den defensive strukturen som man har jobbet litt med så langt i år, var bra. På den offensive samhandlingen mener han derimot at Eiger har litt å gå på.
"Første omgang var bra og vi burde ledet til pause. Andre omgang ble noe mer rotete, men totalbildet er at det var helt greit til å være første kamp", sier han videre. "Vi manglet flere som fort kunne kjempet om plass i første 11-eren".
Neste a-kamp blir fredag førstkommende når Kvinesdal gjester Eiger og Egersund for første gang på en god del år!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn