A-laget er godt i gang!

Eigers a-lag er godt i gang med oppkjøringen til sesongen. Team Mathiesen har så langt lagt opp til allsidig trening utendørs, innendørs og styrkeøkter. Tre treningskamper er avtalt;
- Flekkefjord-Eiger lørdag 3 februar
- Eiger-Kvinesdal fredag 9 februar
- Eiger-Bryne 2 fredag 2 mars.

Onsdag 17 januar er det såkalt terminlistemøte i Stavanger. Da skal lagene prøve å enes om kampdager og tidspunkt. I den sammenheng er det verdt å nevne at Eigers hjemmekamper i 2018 skal i hovedsak spilles fredager. Fjorårets "eksperiment" med en god del torsdagskamper var lite vellykket og gikk ut over publikumsfremmøtet.

Om årets 4 divisjon skal det også sies at puljeoppsettet ikke er formelt sett klar enda. Rosselands protest mot å havne i nordpuljen befinner seg nå på juridisk nivå i fotballforbundet.

For øvrig skal a-laget etter planen delta på Tonstad-turneringen innendørs kommende helg! Dette kommer vi tilbake til nærmere helgen.