Svanes med videre likevel

Øyvind Svanes takket tidligere i høst for seg som oppmann for a-laget. Nå har han latt seg overtale til å bli med videre, til både a-lagstrener Jone Mathiesens, alle spillerne og ikke minst sportslig leder Bjørn Arne Slettebøes store  begeistring. Da Svanes ble "takket av" i sesongens siste programblad i forbindelse med kampen mot Sunde, skrev bl.a Bjørn Arne Slettebøe følgende om den avtroppende oppmannen:
Øyvind Svanes: Her skriver jeg bare kort oppsummert – “tidenes oppmann for Eigers a-lag”. Det er lett å bli historieløs – Eiger har tross alt hatt mange legendariske oppmenn opp gjennom årene. Og litt av «oppmannens» oppgaver er hva man gjør ut av det. Men om folket visste hvor mye og alt Øyvind har gjort for å legge til rette for spillere og trenere disse tre årene, tror jeg dere hadde blitt «øvejidde»

Med den siste viktige brikken på plass i Øyvind Svanes, skulle rammene for opplegget neste år være på plass og a-laget i de beste hender.