Dyrnes trente med BryneSisteårsjunioren Andreas Dyrnes har trent med Bryne denne uken. Unggutten som allerede har passert 50 a-kamper for Eiger, var sammen med tre andre lokale spillere invitert til prøvespill med a-laget på jæren. Han gjorde en fin figur på økten tirsdag men onsdag var han uheldig og måtte gi seg etter bare 20 minutter grunnet lyskestrekk. Even Sel, Brynes assistenttrener sier det var kjekt å få se Andreas i aksjon. Selv om han slet med lysken rakk han å gi et fint inntrykk både som spiller og person. Han sier videre at det er viktig for Bryne å se lokale spillere i aksjon og gi de referanser og inspirasjon. 
Andreas selv syns det var enormt inspirerende å delta på Brynes treninger. Han følte det gikk greit og er glad for å fått sett hvor lista ligger. I en ellers traust fotballmåned var gjestevisitten på Bryne et kjekt avbrekk før den nye a-lagstreneren Jone Mathiesen starter med oppkjøringen til 2018 sesongen.
(Nederste foto: Tarjei Sel, Jærbladet)

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn