Ghilom på topp!Stefan Ghilom har hatt en ny, god sesong i Eigertrøya. Faktisk ligger han øverst på statistikken over både antall mål og assist. Totalt er det blitt 9 nettkjenninger på den elegante midtbanespilleren, hvorav 7 i serien. Toppscorertittelen deler han med Oskars Istens. På assist-toppen troner han imidlertid alene med totalt 16 målgivende i serien. Det betyr at han har vært involvert i 23 seriemål. 23 er også det antall seriekamper han har spilt i år. Et snitt på 1 mål involveringer per kamp er høyst akseptabelt!
Fullt så kjekk er kanskje ikke statistikken over kort. men også her troner Ghilom øverst med sine 6 gule.
Totalt har Stefan nå spilt 112 kamper for Eigers a-lag etter at han passerte 100 kampers grensen mot Voll i slutten av juni!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn