Hundsnes i 60!

Tirsdag fylte årets a-lagets assistenttrener Gunnar Hundsnes 60. I kveld ble denne begivenheten markert med pizza og brus etter endt a-trening. Foruten noen fine, velvalgte ord fra Thor Jostein Dyrnes - ble det også servert noen røverhistorier.
Gunnar Hundsnes som i likhet med Thor Jostein Dyrnes gir seg etter denne sesongen, har lang og omfattende fartstid bak seg innen fotballen. Han har trent Hovsherad, Moi, Nærbø, Sokndal, EIK, Flekkefjord og Eiger i sin trenerkarriere. Som spiller var han aktiv både i Hovsherad, Moi og Kåsen.
Eiger FK gratulerer med vel overstått 60-års dag!