Fortsatt irritert!Det var mye som gikk galt det siste kvarteret i Hålå i går. Trener Thor Jostein Dyrnes irriterer seg fortsatt over "juniorfeil" som ble gjort i den hektiske sluttfasen av kampen. Han skjønner heller ikke flere av dommeravgjørelsene og mener Eiger ble rett og slett bortdømt. "Det er ikke første gang i år", sier han, vel vitende om at det er lite han kan gjøre med den saken. 
Han angrer også på at han ikke la Stian Vigrestad og Andreas Dyrnes ned foran stopperne da Mattias L. Løyning og William Meyer måtte ut. "Jeg prøvde å holde igjen spillerne siste kvarteret, men det var nærmest alle mann i angrep. Med litt større defensivt fokus hadde nok målene vært avverget."

"Når vi møter på trening mandag satser jeg på at alle er nullstilt og klar til å rette opp poengtapet inn mot neste kamp. Da kan vi kanskje tenke på at vi tidvis utspilte Rosseland og at det tross alt var en del å glede seg over også". Spesielt fremhever han ungguttene som leverte både mål og assist så det var en fryd!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn