Fortjent seier i vårens siste kamp


Eiger gjorde det kanskje litt vel spennende i vårsesongen siste kamp. Hjemme i Fort Hålå torsdags kveld var det Voll som stod på motsatt banehalvdel. Et Voll lag som før kampen lå to poeng foran Eiger på tabellen.Det var gjestene som kom best i gang. Allerede etter syv minutters spill blir en voll angriper spilt igjennom. Den blåkledde jærbuen har fart og styrke og får tåa først på ballen i et skudd som ikke keeper Vitalik Artjomenko får strekket seg nok etter og 1-0 er et faktum.

Eiger ser ut til å ta baklengsmålet med fatning. Det jobbes godt sammen, og noen halvfarlige kontringer noteres. Sander Haugstad og Kristian Garpestad som spisser for anledningen snuser farligheter hele tiden. Sammen med en angripsvillig midtbane får de betalt for jobben. Stefan Ghilom snapper opp en feilpasning fra en Voll forsvarer lang ned på gjestenes banehalvdel - etter godt press fra Eiger. Stefan løper igjennom og er sikker alene med keeper og det er balanse i regnskapet. Nå fortsetter presset fra vertene og en fortjent ledelse blir det når Kristian Garpestad blir spilt igjennom og scorer sitt første for kvelden. Unge Garpestad viste både fart og målteft i det angrepet. Voll har en stor sjanse like før sidebytte, men Eiger tar en fortjent pause på 2-1 ledelse.

Andre omgangen fortsetter med Eiger dominans. Til tider ble det vist mye god fotball, og flere gode angrep ble produsert. Kveldens flotteste angrep og scoring kom etter 61 minutters spill. Et innlegg fra Stefan Ghilom blir søkt av Kristan Garpestad som header ballen elegant bak Volls keeper. En flott scoring.  Bare åtte minutter senere er Eiger igjen på farten, og et hardt innlegg blir taklet i mål av en Voll spiller. Selvmål og 4-1.

De fleste ventet på mer og det var lite som tilsa at Voll hadde noe sjanse i denne kampen. Da skulle det ikke mer til enn at det ble giret ned og det kunne se ut som om seieren va tatt på forskudd, samtidig som at Voll ikke hadde gitt opp. Et massivt Voll press det siste kvarteret resulterte i to mål fra gjestene og på stillingen 4-3 var ingen ting sikkert lenger. Voll presset og stod opp med alt de hadde de siste minuttene. Eiger klarte å stå imot og tar en velfortjent seier i vårsesongen siste seriekamp.

Eiger ligger nå på en god fjerde plass.

Kjekt var det å se Kristian Garpestad som scoret to ganger, nå som også toppscorer Oskars Ikstens er borte etter et kort opphold i eiger trøya. Gledelige gjensyn med Simon Øvrevik og Viktor Opheim på banen. Vegard Stapnes fikk også sin første kamp for sesongen.

En god ferie nå - så gleder vi oss alle til høstsesongen.

Eigers lag:
Vitalk Artjmenko, Sondre Tveit, Stanislavs Pihockis, William Meyer, Eirik Gohn, Matias Leidland Løyning, Darius Jankasus, Stefan Ghilom, Jan Terje Søyland, Kristian Garpestad og Sander Haugstad.

Benyttede innbyttere:
Vegard Stapnes, Simon Øvrevik, Alexander Baarstad Svanes, Viktor Opheim.

Gule kort: Stanislavs Pihockis og Stefan Ghilom.
Ett til Voll.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn