Storseier mot topplag

Tapet i forrige runde borte mot Hundvåg var tungt for et Eiger-lag som det har svinget veldig for så langt sesongen. Men vel vitende om at laget er på høyde med de fleste lagene i pulja var optimismen tilbake da Klepp gjestet Hålå fredag.

Kampen startet nervøst. Klepp scoret først, men deretter trillet målene inn i gjestenes bur. Ved pause var stillingen 3-1 etter Eiger-scoringer ved Oskars Ikstens, Darius Jankasaus og Andreas Dyrnes.

I andre omgang scoret innbytter Jan Terje Søyland og Oskars Ikstens.

Dermed ble topplaget Klepp utklasset av, til nå i sesongen, relativt middelmådige Eiger.

Før kampstart fredag ble Kjetil Vigrestad overrakt blomster. Kampen mot Hundvåg i sist runde var nemlig Vigrestads kamp nummer 200 for Eiger.