Fire baklengs og tap på hjemmebane


Eigers a-lag taper sjeldent på hjemmebane, i det som også kalles "Fort Hålå". Fire baklengs i tillegg er som et lite mareritt. Ihvertfall mot lag man normalt skal vinne over. 3-4 på hjemmebane setter en vekker i trenere og spillere. Det er Hana som kommer best i gang, og scorer mål allerde før to minutter er spilt. Eiger utligner ved William Meyer som rager høyest på et innlegg fra Stefan Ghilom. Stefan setter selv in ledermålet 2-1 etter fint spill, og nest sist på ballen er Sander Haugstad. De fleste tror at nå løsner det og at alle poengene blir igjen der de skal være. Hana gir aldri opp, og utligner like før pause.

Andre omgangen fortsetter i samme spor. EIger trykker og vil ha ledermålet. Det får de etter et frispark av Stefan Ghilom, keeper må gi retur og Martin Tønnessen er påpasselig fremme og setter returen i mål. NÅ - må det gå Eigers vei. Det gjør det definitivt ikke. Hana scorer to ganger. EN forsering på Hanas venstreside, og en heading/stuss på en dødball sikrer Hana seier. Et noe overraskende resultat. Fire baklengs på hjemmebane er ikke godt nok.

Neste kamp er "borte" mot EIK 2.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn