Tar Eiger en ny seier?Eiger fikk rettet opp tapet i første serierunde allerede sist helg da Buøy ble beseiret 3-0 i Hålå. Resultatet mot "øybuene" var kanskje sterkere enn man hadde grunn til å forvente. Buøy slo i hvert fall den største opprykksfavoritten i årets 4 divisjon avd.1 - Randaberg, med 2-1 i går kveld.
Eiger møtte kveldens motstander Hana tidligere i vinter og vant da 3-1. Det betyr lite når kveldens oppgjør sparkes i gang. Når det er kamp om poeng mobiliseres det ofte det lille ekstra. Speaker Rolf Magne Skogens evige budskap om at det er i Hålå "verdens beste publikum" befinner seg, håper vi skal gjøre seg gjeldende i kveld slik at Eiger får med seg "en 12 mann".
Et par andre gode grunner til å tilbringe et par timer i Hålå i kveld er definitivt den heder og ære Asbjørn Larshus Larsen blir til del. 300 kamper er det ikke mange som passerer, men det gjorde altså Asbjørn i forrige serierunde. Han er i startelleveren og er trolig svært motivert for å vise seg oppmerksomheten verdig.
Kjekt er det også at Eirik Gohn endelig tar på seg drakt igjen. Han er i dagens tropp for første gang siden opprykkskampen borte mot Voll i 2015. 1 februar i fjor røk han akillesen og har siden ikke vært i aksjon i kamp. Vi gleder oss til å forhåpentligvis se Eirik tilbake i godt gammelt slag!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn