Fortjent seier for Eiger

I første omgang burde begge lag ha scoret både ett og to mål, Eiger kanskje til og med tre. Hjemmelaget hadde et titalls hjørnespark med påfølgende store sjanser. Men verken Eiger eller Buøy greide å omsette sjansene i mål. Dermed sto det 0-0 til pause.

Andre omgangen fortsetter som første med Eiger-dominans. Seks minutter ut i omgangen vipper Darius Jankasaus ballen elegant forbi Buøys målvakt og scorer kampens første mål.

Eiger ønsker å punktere kampen og kjører på med alt de har. Mange gode muligheter noteres, men ingen mål.

Etter 67 minutter feller Jan Terje Søyland en Buøy-spiss bakfra inne i 16-meteren. Alle tror det er straffe. Dommer Rune Røyland burde blåst, men gjør det ikke.

2-0-målet kommer når Asbjørn Larshus spiller igjennom Hans Marius Slettebø, som alene med keeper setter ballen sikkert i mål.

Helt på tampen blir Declan Redmond spilt igjennom. Han felles, og denne gangen blåser dommeren. Stefan Ghilom tar straffen og fastsetter resultatet til 3-0.

Eigers lag: Vitalik Artjomenko, Simen Sæstad, Jan Terje Søyland, Aleksander Svanes, Kjetil Vigrestad, Darius Jankasaus, Andreas Dyrnes, Stefan Ghilom, William Meyer, Asbjørn Larshus, Martin Tønnessen

Benyttede innbyttere: Hans Marius Slettebø, Kristian Garpestad, Sander Haugstad, Jonas Havsø, Decland Redmond, Sondre Tveit

Gult kort: Sander Haugstad