Hodestups ut av cupen


Det ble et tidlig cup-exit for Eigers alag. Som forventet ble det god motstand mot de grønnkledde fra Stavanger. Etter bare ett minutt spill av kampen gjør Eiger oppgaven enda større og vanskeligere og slipper inn mål før man har kommet skikkelig i gang. Et innlegg fra Brodds venstre side, "rotes" til i feltet og en Brodd spiller får tåen på den og får satt inn ledermålet. Brodd fremstod som hurtige og tekniske - og en tanke mer friskere enn de røde og blå. Dette slet man med i hele første omgang. Til stadighet ble Eiger truet på venstre og høyre side med hurtighet. Spesielt på Eigers høyreside. Dette fikk Asbjørn Larshus smake på og to etterslengere, gjorde at dommeren måtte opp med det gule kortet to ganger, og dermed rødt. På stillingen 2-0 til pause og en mann mindre - så man nærmest kampen som ferdig.

Andre omgang startet som første avsluttet, og 3-0 kommer tildig i omgangen. Nå handler det om å begrense tapet. Etter målet våkner Eiger derimot till liv - og begynner å spille fotball. Brodd - som virker å merke litt av det høyet tempoet presses hardt bakover på banen, og Eiger varter opp med flere gode muligheter. På en corner blir det uttelling på en heading fra Declan Redmond. Samme mann burde scoret ytterligere ett på hodet nærmest på blankt mål. Flere gode sjangser produseres, og man øyner et lite håp for 3-2 med kamp om å få utligningen. Det skjer dessverre ikke, og det scores to ganger til fra Brodd som fastsetter sluttresultatet til 1-5. Som prikken over i-en denne fredagen, får Eiger også mann nr. to utvist etter to gule. Jan Terje Søyland er for hard i en duell, og får marsjordre like før slutt.

Veien til ullevål 2017 - er historie for denne gang.

Første seriekamp står for døren, allerede på fredag 31 mars. Det må skrus mange hakk opp til den kampen.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn