Veien til Ullevål


Fredag 24 mars braker det løs for alags herrene i første kvalik runde i NM. Eiger har fått hjemmebane, og Brodd blir første motstander. (vi håper på første, og ikke siste). Etter et kjemperesultat med 2-2 mot EIK etter scoringer av William Meyer og Alexander Svanes tirsdag denne uken,  bør ihvertfall selvtilliten være på plass. Kampen starter klokken 19:00 og vi håper på mange tilskuere som kan heie frem Eiger til neste runde.

Brodd kjenner vi litt fra før, og for ca ett år siden spilte vi treningskamp mot dem i Stavanger. Dette var i oppkjøringen inn mot seriestart i 3 div. Der gikk vi på en liten smell med 5-0 tap, og Brodd fremstod som solide. De skal ha styrket stallen sin enda mer siden i fjor, så vi vet at dette blir en tøff kamp - men ikke umulig.

Les mer om cupen 2017 her: http://www.fotballen.eu/nm/


I helgen nå skal det finpusses enda mer inn mot cupkampen, og det er duket for miniturnering i HÅLÅ.
EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn