Ikke rekord!Etter a-lagets storseier mot Randesund i går var det kanskje naturlig å tenke tanken; er dette tidenes største Eigerseier? Men det er det altså ikke. Den største seieren totalt sett er fra 1991 da Noredalen ble slått 19-4 i Rogalandscupen.
I seriesammenheng er 9-0 seieren over Bakke fra 2009 fortsatt den største. Eiger hadde da tilhold i 4 divisjon. (nivå 5)
I 3 divisjon (nivå 4) troner gårsdagens storseier høyt på lista, men det er ikke rekord heller i denne divisjonen. 1991 var nemlig et svært produktivt år foran mål og da sesongen var slutt mottok Eiger utmerkelse fra Dalane Tidende som Dalanes mestscorende lag. Spesielt på høsten begynte Eiger å få sving på sakene under ledelse av Bjørn Aadnesen. Det var blant annet dette året EIK ble slått 5-2 på Idrettsmarka. Og det var altså dette året Eigers hittil største seier i 3 divisjon kom.
Her er utklippet fra referatet i Dalane Tidende fra rekordkampen:


Eiger tangerte imidlertid en annen storseier fra 1991 i gårsdagens kamp:


.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn