Nå gjelder det!Dagens kamp mot Jerv 2 er av den uhyre viktige sorten. Med tap eller uavgjort kan Eiger trolig se langt etter muligheten for fortsatt spill i divisjonen. Selv om de røde og blå vant borte mot dagens motstander, har Thor Jostein Dyrnes forberedt spillerne på at det blir knalltøff motstand. Ser vi på troppen Jerv stiller med er det vel en av de sterkeste de har stilt i år. Hyggelig blir det uansett å få et gjensyn med Eigergutt Nils Petter Andersen som trolig starter kveldens kamp på midtstopperplass.
For Eiger er som kjent Stian Sleveland suspendert, mens Stian Vigrestad sliter med sykdom på 3 uken. Han var riktignok på banen mot Donn, men det skulle han nok aldri vært og opptredenen på sørlandet forlenget nok sykdommen.
Stian Vigrestad fortsatt syk.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn