Surt tap på sørlandet!

Eiger tok lørdag turen sørover på jakt etter sin 4 strake seier. Forhåpningene om dette fikk seg imidlertid et kraftig skudd for baugen tidlig og Eigerguttene fikk den  verst tenkelige starten på kampen da en Donn-spiller snublet i egne bein etter 4 minutters spill og ble likevel tildelt straffe. Til alt overmål var kampens dommer bror til denne spilleren! Straffen ble uansett satt i mål og inspirert av den gode starten ble det 2-0 til hjemmelaget like etterpå. Et rystet Eiger fikk summet seg noe etter hvert, men da et supereffektivt hjemmelag satte inn 3-0 etter snaue 20 minutters spill virket det nærmest håpløst.

Men Eiger hadde ikke gitt opp og det meste dreide seg om de røde og blå resten av kampen. Etter hvert haglet det med sjanser og det var utrolig at hjemmelaget kunne gå til pause med 3-0.

Kjøret fortsatte i andre omgang, men etter 10 minutter skulle igjen dommeren sette sitt preg på kampen. Stian Sleveland fikk ballen litt for langt foran seg på et raid fremover, og taklet den tilbake igjen. Dommeren blåste korrekt nok frispark, men når det direkte røde kortet kom var den sortkledde også i starten av andre omgangen sterkt medvirkende til at EIger fikk en vanskelig oppgave i jakten på særdeles viktige poeng.

Eiger-dominansen fortsatte likevel, men da avslutninger i stang, tverrligger og misbrukt straffespark var det Eiger satt igjen med offensivt, var det kanskje som det skulle være en sådan dag…..Donn økte til 4-0. Miguel Diez reduserte få minutter før slutt, men i en kamp Eiger burde vunnet ble det bare med Miguels ene nettkjenning.

Kampfakta
Donn – Eiger 4-1 (3-0)
Målene: 1-0 (4 str.), 2-0 (7 ) ,3-0 (19) , 4-0 (66), 1-4 (84) Miguel Diez
Dommer: Hussein Al-Kharasani, Tveit IL, langt under middels