Tre spillere forlater ossGabriel Merkesdal, Anto Pejic og Josip Tunjic forlater alle Eiger før høstsesongen sparkes i gang. Gabriel har takket ja til studieplass i Bergen, mens Anto og Josip trolig får profesjonell kontrakt i klubber på hhv Island og Irland.
Alle tre kom til Eiger før sesongstart og takkes for innsatsen de har lagt ned og de har vært sterke bidragsytere til a-lagets overraskende gode sesong så langt.
Eiger har som kjent fått tilbake både Stian Vigrestad, Kjetil Vigrestad, Erik Skadberg og Hans Marius Slettebø i sommer og sportslig leder Bjørn Arne Slettebøe tror Eiger blir vel så sterke i høst som i vår.
Statistikk over Gabriel, Anto og Josips sesong i Eiger er som følger:

NAVN KAMPER MÅL ASSIST GULE/RØD
Anto Pejic 19 13 5 3
Josip Tunjic 16 4 2
Gabriel Merkesdal 10
.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn