Positiv Eigerkamp!

På tross av 6 endringer fra vårens siste seriekamp, gjorde Eiger en positiv opptreden da Staal Jørpeland stod på motsatt banehalvdel i Hålå lørdag formiddag. Spesielt defensivt så de røde og blå bra ut, noe som virker lovende med tanke på alt for mange baklengsmål i sesongen så langt.
Staal var nok laget som hadde mest ball, men i løpet av hele første omgang skapte jørpelendingene null og niks. Da var det mye farligere de gangene Eiger kom helhjertet og bare marginer forhindret Eigerledelse da Asbjørn L. Larsen lobbet ballen over keeper etter en fin frispilling av Hans Marius Slettebø. Slettebø hadde flere frispillinger som med litt marginer kunne gitt nettkjenning, men lagene gikk til pause med 0-0.
Kampbildet endret seg lite i andre omgang men med den forskjellen at nå var det Staal som skapte omgangens eneste to sjanser verdt å nevne. For Eigers del ble det mye nesten og om man skal sette fingeren på noe i høstsesongens første test, så må det være at pasningskvaliteten må opp noen hakk.
Kampen ebbet ut med 0-0.
Stian Sleveland var tilbake som midtstopper og var bunnsolid. Comeback-guttene Stian Vigrestad, Kjetil Vigrestad, Erik Skadberg og Hans Marius Slettebø var også positive.

Eiger stilte med følgende lag:
Erik Skadberg, Kjetil Vigrestad, Stian Sleveland, Jan Terje Søyland, Sigmund Hunnestad, Stian Vigrestad, Asbjørn L. Larsen, Andreas Dyrnes, Miguel Diez, Inge A. Pettersen, Hans Marius Slettebø.
Benyttede innbyttere:
Sander Haugstad, Jonas Havsø, Christer Torgersen, Simen Sæstad