Skadberg tilbake til Eiger!Erik Skadberg er tilbake i Eiger og er klar til den nært forestående høstsesongen. Etter at han forlot Egersund grunnet skolegang i fjor sommer, har han først trappet ned med spill for Julebygda og 7 divisjon før han gikk til Riska i 3 divisjon foran årets sesong. Der har han stått i mål i to av seriekampene i løpet av våren.
Erik Skadberg tok store steg som keeper i løpet av fjorårssesongen og fikk med seg totalt 15 kamper for Eiger i løpet av vinteren og våren.
Vi ønsker Erik velkommen tilbake.

Samtidig er det klart at to av Eigers andre sisteskanser på seniornivå forsvinner. Alexander Nygård trapper ned fotballsatsingen, mens Per Sigurd Skadberg flytter til Bergen for å studere.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn