Miniturnering til helgen

A-laget har så smått kommet i gang etter ferien og allerede til helgen er det klart for en slags miniturnering der Eiger, Staal Jørpeland og Ålgård deltar. De røde og blå tar i mot Staal Jørpeland til kamp på Sparebank 1 banen lørdag kl.1100, mens Ålgård og Staal møtes samme sted kl.1600. Søndag tar så Eiger turen til Ålgård og møte med hjemmelaget kl. 1200.
Alle spillerne blir ikke klar til helgen da noen enda er på ferie, men ved siste opptelling hadde trener Dyrnes 17 spillere klar - inkludert noen fra Eiger 2.