"Back in business"!Stian Vigrestad ble lørdag klar for ny innsats i rødt og blått. Som kjent valgte han å trappe ned da serieoppsettet ble klart foran inneværende sesong, etter å ha vært sentral i Eigers opprykkssesong i fjor.
Stian erstatter også Vytautas Birskys som hjelpetrener, en rolle som har vært ubesatt rundt a-laget siden i mai. Trener Thor Jostein Dyrnes sier det skal bli en fornøyelse å jobbe med Stian igjen og tror han får både en viktig sparringspartner utenfor banen, på treningsfeltet og en viktig brikke på banen i forsøket på å beholde dagens tabellplassering.
Stian Vigrestad står foran comebacket oppført med 176 kamper og 37 mål i rødt og blått. 10 av disse scoringene kom i fjor og Dyrnes vet han får en smart spiller som både er god teknisk og har en god pasnings- og skuddfot. I tillegg kan han gjøre en god jobb flere steder på banen.
Vi ønsker Stian velkommen tilbake!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn