Tungt i sørDet ble som forventet en tung oppgave å møte et ballsikkert og revansjesugent Start 2 lag som tapte forrige serierunde mot Lura. Eiger på sin side kom fra en imponerende forestilling mot Mandalskameratene men skulle også spille sin 3 kamp på 6 dager. I tillegg måtte både Tomas Birskys og Stian Sleveland melde forfall grunnet skade og sykdom.
Eiger gikk ut med en forsiktig og noe defensiv tilnærming til kampen der målet var å stenge av rom på egen banehalvdel. Det ble naturligvis da en god del ballinnehav til de gulkledde - uten at det ble skapt allverden med sjanser. Eigerforsvaret anført av Jan Terje Søyland og William Meyer var solide og at stillingen ved halvtidshvilen var 0-0 var forsåvidt greit.
Skader på Miguel Diez og etter hvert også Stefan Ghilom og Eirik Hetland gjorde imidlertid oppgaven enda vanskeligere. Hjemmelaget slet likevel med å bryte ned Eigers defensive struktur og det måtte to dødballer til før ballen endte i nota. Eiger skapte lite og et løst skudd fra Eirik Hetland fra god posisjon, en nestensjanse for Sander Haugstad der et større skonummer nok hadde gjort susen samt noen gode William Meyer raid var stort sett det de røde og blå hadde å komme med.
2-0 til Start 2 var fortjent og for Eigers del er det bare å kjøre på videre med en god treningsuke Thor Jostein Dyrnes nok vil gjøre maks ut av. Eiger tar neste lørdag i mot Randesund til vårsesongens nest siste hjemmekamp.


Både Stefan Ghilom (t.v) og Miguel Diez måtte ut med skade

Start 2 – Eiger 2-0 (0-0)
Målene 1-0 (58), 2-0 (66)
Gule kort: Et til Start 2
Dommer: Karl Anders Sletten, Tveit IL – meget god
Tilskuere: 55 – de fleste fra Egersund

Startellever:
Sarunas Kilijonas, Asbjørn L. Larsen, William Meyer, Jan Terje Søyland, Sigmund Hunnestad
Miguel Diez, Stefan Ghilom, Andreas Dyrnes, Eirik Hetland, Anto Pejic, Inge A. Pettersen
Benyttede innbyttere: Sander Haugstad, Gabriel Merkesdal, Trym Skjæveland

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn