Ikke "game over" likevel?

Før helgen tok saken om Sandefjord 2 en ny vending. Laget fra "hvalfanger-byen" har bestemt seg for å begjære gjenopptakelse av ankeutvalgets beslutning om at Sandefjord 2 skal utestenges fra spill i 3. divisjon. I følge Sandefjords daglige leder Per Ketil Berg mener klubben at en utestengelse på over tre måneder ikke kan ilegges uten at saken har vært behandlet i et domsutvalg. Klubben har fått juridisk bistand og forventer svar i løpet av denne uken.
Les mer i Sandefjords blad og på Sandefjords hjemmeside