Nytt stortap borte

Eiger tapte en ny bortekamp da Notodden 2 var vertskap på et strøkent stadion i Telemark søndag. 6-0 ble det ved full tid i en kamp som var mye jevnere enn resultatet skulle tilsi. Nikolajs Kozaceks to gule kort med få minutters mellomrom i første omgang var nok sterkt avgjørende til at det til slutt endte med tap.
Første omgang var helt jevnspilt der to solide forsvar sørget for at det var langt mellom sjansene. Hjemmelaget tok imidlertid ledelsen på frispark etter snaue halvspilt omgang. Kozaceks fikk marsjordre ti minutter før pause.
Et relativt ballsikkert hjemmelag fikk mer rom å boltre seg på da Eiger ble redusert til 10 mann, men Eiger lå likevel ikke mye tilbake for hjemmelaget spillemessig. Men der Notodden scoret omtrent på alt, kunne Eiger trolig spilt hele kvelden uten å få uttelling. Flere av hjemmelagets mål var fine å se på, men Eiger måtte jo risikere mer når hjemmelaget ledet.
Dermed ble det en lang hjemtur for spillere og supportere søndag kveld.

Eigers lag: Sarunas Kilijonas, Asbjørn L. Larsen, Jan Terje Søyland, Stian Sleveland, Sigmund Hunnestad, Tomas Birskys, Josip Tunjic, William Meyer, Miguel Diez, Nikolajs Kozaceks, Anto Pejic
Benyttede innbyttere: Sander Haugstad, Stefan Ghilom, Inge A. Pettersen, Eirik Hetland, Alexander Nygård
Tilskuere:40
Dommer: Terje Rønning, Urædd - ok