Koldal til Eiger

Marius Koldal signerte tirsdag for Eiger. Håpet er at unggutten skal bli spilleklar til helgen. Koldal var også aktuell i vinter, men valgte da å bli værende i EIK der han har 6-7 a-lagskamper totalt.
Marius Koldal forventes å kjempe om en plass på laget som spiss eller kant. Senest i vinter scoret han begge EIK 2s mål i oppgjøret mot Eiger som endte 2-2. Sportslig leder Bjørn Arne Slettebøe og a-trener Thor Jostein Dyrnes er meget godt fornøyd med at nok et lokalt talent har valgt Eiger.