Stortap for Express

Eiger gikk på stortap for Express da sistnevnte var vertskap i seriekampen lørdag. Et Eigerlag som slet med underlaget og uten nok innsats tapte etter hvert fortjent mot sørlendingene.
Det begynte imidlertid lovende og siden mål preger kamper, kunne Eiger drept kampen allerede før 20 minutter var spilt. Sigmund Hunnestad avsluttet over via tverrliggeren fra 5 meter på tilnærmet åpent mål innledningsvis og det var definitivt Eiger som kom best i gang. Det hadde heller ikke vært noe å sagt på om Eiger hadde fått straffe etter snaue 20 minutter. Tomas Birskys ble helt klart ureglementert tatt inne vertenes 16 meter, men en godt plassert dommer lot det passere.
Utover i omgangen fikk imidlertid Express løftet laget lenger opp på banen og spesielt på corner, frispark og kast ble det småfarlig noen ganger. Drøye halvtimen var passert da et kast skapte problemer bak hos Eiger og etter litt klabb og babb satt ballen i nota til 1-0. Eiger var imidlertid brukbart med på notene inn mot halvtidshvilen og like før pause hadde Eiger igjen en gigantsjanse til å score. Et Expressbein fikk imidlertid klarert på målstreken.

Alle gode planer om å snu kampen i andre omgang fikk seg den ene knekken etter den andre i starten på andre omgang. Før man visste ordet av det hadde plutselig Express økt til 4-0. Det skulle også bli 5-0 før Eiger omsider våknet litt og fikk skapt noen farligheter igjen på tampen av kampen. Eigers pasningsspill, innsats og tilstedeværelse i Express gode periode var noe av det svakere vi har sett fra de røde og blå i år. Det skulle imidlertid bli et reduseringsmål da Jan Terje Søyland kriget inn 5-1 på tampen.
Heldigvis er det kamp igjen allerede onsdag når Madla gjester Hålå. Da må Eigerguttene vise hva de egentlig er gode for!

Eigers lag:
Sarunas Kilijonas, Miguel Olivencia Diez, Jan Terje Søyland, Asbjørn Larsen, Stian Sleveland, Tomas Birskys, Anto Pejic, William Meyer, Sigmund Hunnestad, Nikolajs Kozacuks, Josip Tunjic

Benyttede innbyttere: Sander Haugstad, Inge Andreas Pettersen, Stefan Ghilom