Miguel Olivencia Diez klar for EigerMiguel Olivencia Diez er klar for spill i rødt og blått. Her i byen er han selvsagt best kjent for sine 3 sesonger i EIK der han spesielt under Bengt Sæternes nøt stor tillit. 70 kamper ble det på Miguel under Sæternes. Miguel reiste tilbake til hjemtraktene på kanariøyene etter forrige sesong. Der har han spilt for UD Telde i spansk 3 divisjon.
Miguel Olivencia Diez og hans samboer ble nylig begge tilbudt jobb i Egersund og via Bengt Sæternes er det blitt formidlet et ønske om å spille for Eiger denne sesongen.
Eigertrener Thor Jostein Dyrnes betegner Miguel Olivencia Diez ankomst som en kanonsignering og satser på å få den snart 23 år gamle backen klar til å bidra så snart som mulig. Sannsynligvis vil han være klar til å bidra allerede i mandagens hjemmemøte med Viking 2.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn