Slo Drøbak Frogn

Eiger gjorde en god figur og tok en svært fortjent seier da Drøbak Frogn stod på motsatt banehalvdel i Belek i Tyrkia onsdag ettermiddag. 1-0 ved pause ble til 3-1 ved full tid i en kamp Eiger hadde god kontroll og nok var nærmere både 4 og 5 mål enn motstanderne flere enn sitt ene.
Nikolajs Kozacuks scoret to, mens innbytter Trym Skjæveland scoret sitt aller første mål i Eigertrøya da han satte inn 3-0 ti minutter før full tid.
Trener Thor Jostein Dyrnes er fornøyd – både med treningene så langt og med kampen mot Drøbak Frogn. Både de med og de uten fotballsko i Eigers reisefølge beretter om en svært god treningsleir. Noen spillere sliter riktignok med småskader som vridninger og blemmer under beina, men treningsutbyttet for samtlige har vært meget bra.

Neste kamp er på lørdag mot Bryne U19.

Stian Sleveland var godt fornøyd med både egen og lagets innsats mot Drøbak Frogn

Startellever:
Sarunas Kilijonas, Jan Terje Søyland, Stian Sleveland, Vytautas Birskys, William Meyer, Josip Tunjic, Inge A. Pettersen, Andreas Dyrnes, Nikolajs Kuzaceks,  Tomas Birskys, Sondre Tveit
Benyttede innbyttere:
Stefan Ghilom, Matias L. Løyning, Trym Skjæveland, Simen Sæstad

Kampfakta:
1-0 (42 min) Nikolajs Kozacuks
2-0 (70 min) Nikolajs Kozacuks
3-0 (80 min) Trym Skjæveland
3-1 (87 min) (straffe)
Gule kort: Matias L. Løyning, Andreas Dyrnes

Nikolajs Kozacuks header her Eiger i 2-0 ledelse.