Første KM kamp

km
Eiger tar tirsdag i mot Vaulen til første kamp om KM tittelen. Trener Trond Brekken rår over tilnærmet full tropp men det var mandag tvilsomt om viktige Glenn Strømstad er i stand til å spille. Men det betyr bare igjen at andre får sjansen.Stefan Ghilom er tilbake i troppen etter skadeforfall mot Moi. Paulius Vaikasas som hinket av banen mot Moi er også klar igjen. Det samme er Vytautas Birksys som ikke har spilt siden 0-0 kampen mot Nærbø i midten av september. Ellers så håper man Eigersupporterne kjenner sin besøkelsestid og møter frem og støtter de røde og blå i kampen om kretsmesterskaptittelen 2012.
Avspark 1900!

pokal
Slik så "trofeet" ut forrige gang Eiger vant KM.

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn