Gohn ved godt mot!Eirik Gohn røk som kjent akillesen dagen før årets første treningskamp mot Staal i forrige uke. Etter smellen på trening var han kjapt ute med å konkludere med at akillesen var røket - en antakelse han dessverre hadde rett i.
Operasjonen var tilsynelatende vellykket og etter et par smertefulle dager går det nå fremover med ham. Han skal gå med gips og krykker i 8 uker før "kampen" kan begynne. Eirik er svært motivert for å returnere på fotballbanen men er klar over at skaden vil ta tid å lege. Med hans treningsdisiplin tror vi at det kan være mulig med fotballtrening før sesongen er omme.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn