Gohn røk akillesen

A-lagets Eirik Gohn var uheldig og røk akillesen på gårsdagens trening i Hålå. Det siste året har den tidligere så skadeplagede spilleren hatt sin mest skadefrie periode i rødt og blått og også opptakten til årets sesong har vært lovende for venstrebacken. I kveld skulle han spilt i årets første kamp når Staal gjester Egersund.
Operasjon er blitt forespeilet i morgen og deretter venter 8 uker med ro før opptrening kan begynne.
La oss håpe at vi ser Eirik på banen igjen før sesongen er omme.