Første test!Eiger tar i kveld i mot Staal Jørpeland til årets første test på Sparebank 1 banen i Hålå. Samtlige tilgjengelige spillere vil få prøvd seg i løpet av kampen som er planlagt spilt i tre omganger - hver på 35 minutter.
Staal Jørpeland stiller i år som vanlig i 3 divisjon men i en annen pulje enn de røde og blå. De er et "øvre halvdel lag" som flere ganger de siste årene har luktet på opprykk til 2 divisjon.
Eiger har flere nye fjes i troppen og så mange som 7 spillere kan få sin offisielle debut i kveld. Gjennomsnittsalderen på a-stallen slik den fremstår nå er på drøye 23 år.
Treningene i januar har gått sin gang på tross av tidvis utfordrende baneforhold. I tillegg til tre ukentlige treninger på kunstgras, har det i tillegg blitt kjørt styrketrening på Spinneriet (bildet)
Kampstart 1900!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn