Sleveland og Kilijonas klarStian Sleveland og Sarunas Kilijonas er begge klar for innsats i rødt og blått også i 2016. Dermed er ytterligere to viktige brikker på plass foran en spennende comeback-sesong i 3 divisjon. Sarunas - som også vil få en rolle som en av trener Dyrnes medhjelpere, var bakerste mann på et Eigerlag som slapp inn suverent minst mål i inneværende sesong, mens Sleveland tok en klar seier på Dalane Tidendes "stjernetopp" og ble også kåret til årets spiller.
A-stallen teller i øyeblikket 17 spillere der mange er unge og lovende som man forventer skal ha en fin utvikling i sesongen som står for døren. Det vil også komme 5 prøvespillere på nyåret - bl.a en spiss, en midtbanespiller, en keeper og to forsvarsspillere, der en av disse har over 20 landskamper for sitt land.. Disse kommer fra hhv Kroatia, Latvia og Litauen. Selv om det satses på de unge trengs også litt rutine og "drahjelp" i en divisjon der de aller beste lagene forventes å holde bra nivå. Eigertrener Thor Jostein Dyrnes har imidlertid klokketro på at også Eiger blir et lag å regne med i 3 divisjon i 2016.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn