4 klar for EigerAsbjørn Larshus Larsen har vært klar en stund allerede og i dag signerte ytterligere 3 spillere for Eiger.
Trym Skjæveland er 1996 modell og kommer opprinnelig fra Bjerkreim men har i flere år nå vært tilknyttet Ålgård. Angrepsspiller som tidligere har vært innom kretslag og med en far som var en fryktet spiller i Bjerkreim er genene i orden.
Erik Nordvoll er 97 modell og startet sin fotballkarriere i Eiger og er nå altså tilbake fra EIK. Har spilt på Team Rogaland og var et av Rogalands største talenter i sin årsklasse. Etter å ha roet ned satsingen en periode er han nå svært motivert for å satse igjen.
Andreas Dyrnes har samme etternavn som a-lagstrener Thor Jostein Dyrnes. Han kommer også fra EIK og ja, Andreas er sønn av Thor Jostein og er født i 1998. Han blir regnet som et stort talent og ferdighetene hans merket Eiger svært godt i serieåpningen på Bakkebø i år, da Eiger tapte 3-2 for EIK 2.
Eiger er svært fornøyd med å knytte til seg disse lokale talentene.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn