Perfekt KM-startEiger la ned et solid stykke arbeid og slo Lura 3-1 i Sandnes torsdag. Etter en litt "av og på" første omgang dominerte de røde og blå stort i andre og kunne og burde satt inn både 4,5 og 6 mål i vinden på Lura stadion.
En uheldig Jan Terje Søyland nærmest forærte Lura ledelsen etter snaue kvarteret da han mistet ballen i egen 16 meter. Da hadde allerede både Lura og Eiger hatt hver sin store sjanse allerede i en relativt postivt åpning sett med Eigerøyne. Utover i omgangen var Eiger periodevis gode men først etter drøye halvtimen spilt skulle det bli balanse i regnskapet. Et godt innlegg fra Stian Vigrestad endte med klabb og babb i Lurafeltet og Inge A. Pettersen var på plass og fikk lurt ballen over mållinja. Fra utlikningen kom og frem mot pause var det Eiger som dominerte spillet og selv med 1-1 til pause kunne Eiger ta pause i forvissning om at her var seieren innen rekkevidde.

Eiger førte kampen nærmest fra avspark i andre omgang. Flere store sjanser - spesielt etter innlegg fra sidene, ble skuslet bort. Men Stian Vigrestad som den siste tiden virkelig har funnet ut hvor målet står skulle varte opp med en ny scoring da han kombinerte fint med innbytter Ruben S. Hjelm like før klokka passerte 20 mnutter av andre omgang. Fra 16 meter dro han til og ballen suste i mål - utagbart for vertenes keeper. Stian var også sentral da Eiger gikk opp i 3-1. Stians kjapt tatte frispark fant Matias L. Løyning på høyrekanten. Innlegget traff Ruben S. Hjelm som dro til på direkten - rett i mål. En klasseavslutning av unge Hjelm som kunne notere sitt første a-lagsmål i Eigerdrakt.
Å få spillerne til å mobilisere og ta ut den siste rest av vilje og motivasjon etter en lang sesong kan være utfordrende for noen og enhver. Men de som dro på seg Eigerdrakta i KM oppgjøret mot Lura hadde lite problemer med denslags. Eiger stod løpet ut og både kunne og burde vunnet en enda klarere seier. Men det ble med 3 mål og likevel en perfekt KM-start for Eiger som nå møter Hinna i Hålå i siste og avgjørende kamp. Datoen for denne er ikke fastsatt.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn