Aldri truet!Eiger var aldri på noe tidspunkt truet da Staal Jørpeland var verter i tredje siste serierunde. Scenarioet før avspark var klart - for å henge med i toppen måtte Eiger vinne, og den oppgaven ble løst med bravur. 0-2 ved pause ble til hele 0-7 ved full tid og anført av en Stian Vigrestad i god høstform kunne og burde Eiger vunnet enda mer. På tross av sju baklengs var nemlig Staals keeper lagets bestemann.
Hjemmelaget fikk trille litt ball innledningsvis men det var Eiger som skapte sjansene. Etter 10 minutter burde det stått 0-1 da en Eigerkanonade endte med både heading i tverrligger fra Stefan Ghilom og skudd samme sted fra Hans Marius Slettebø. Etter hvert tok også de røde og blå virkelig tak i kampen og etter noen halvsjanser var det Sigmund Hunnestad som endelig skulle få hull på byllen. Fra rundt 20 meter dro han til og langskuddet utenfor keepers rekkevidde gav Eiger ledelsen. Dobling av ledelsen skulle bli en omdiskutert sådan. Stian Vigrestad fosset fremover og sendte i vei et godt skudd som gikk via tverrligger og ned. Mange med rød og blå uniform mente ballen var inne og da en årvåken linjemann mente det samme var saken klar - 2-0 til Eiger. Flere mål ble det ikke før pause, men det skulle komme mer.....mye mer!

Andre omgang var knapt i gang før Sigmund Hunnestad fant Nikolaj Kuzaceks med en utsøkt ball. Han dro av en mann og satte enkelt inn 3-0. Derfra og ut var det særdeles kjekt å være Eiger-tilhenger. Drøye 10 minutter av omgangen var spilt da Eiger igjen nettet. Igjen med Sigmund Hunnestad som regissør og igjen med Stian Vigrestad som avslutter - til 4-0. Like etterpå enda et mål - nå fra et frispark signert Stian Vigrestad som virkelig fikk ut potensialet i høyrefoten denne mandagskvelden. Eiger dominerte totalt mot et ungt hjemmelag som i stadig større grad ble statister. To av innbytterne skulle så sørge for seksmålsledelse da Sander Haugstad fant Viktor Opheim med en fin pasning. Unge Opheim scoret sikkert etter en fin gjennomløpning. Punktum for det hele satte så Stian Vigrestad med sitt fjerde og Eigers sjuende mål i kampen med fem minutter igjen på uret. Nok en gang på et skudd fra distanse, men keeperarbeidet ved den anledningen var ikke allverden.
Eiger viste med en solid seier at de har intensjoner om å være med i diskusjonen om opprykk frem til siste slutt. Likevel må Nærbø avgi poeng i en av sesongens siste kamper om det skal bli opprykk. Før den tid venter i første omgang Varhaug i årets siste hjemmekamp kommende fredag. Jærbuene har ikke vært noen enkel match for de røde og blå de senere år så Eiger må trolig spille opp mot sitt beste for å tukte de formsterke i grønt!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn