Årets viktigste!Møtet mellom Eiger og Nærbø på Sparebank 1 banen i kveld er årets viktigste kamp. Skal Eiger ha et snev av sjanse til å henge med i opprykkskampen er bare seier godt nok. Det tror vi også de røde og blå er kapable til. Det er tross alt puljas beste hjemmelag som skal i aksjon. Ingen andre lag har tatt like mye poeng hjemme som Eiger i år - ofte hjulpet av et entusiastisk hjemmepublikum.
Kveldens kamp har som vanlig avspark 1900.
For Eiger er Glenn Strømstad utilgjengelig da han soner for 3 gule kort og William Meyer, som scoret et flott mål i det omvendte oppgjøret, er ute med skade. Resten av de som Hundsnes og Dyrnes har hatt tilgjengelig i år er imidlertid klar. Stian Sleveland spiller sin 50 kamp for Eiger i kveld!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn