Tap mot RosselandFortjent eller ei. Eiger tapte i hvert fall fredagens oppgjør på jæren og satte seg selv i en enda verre situasjon i forhold til å henge med i kampen mot Nærbø og Klepp i toppen av 4 divisjon.
Eiger var nok det beste laget spillemessig, men foran mål sviktet det i begge ender denne gang.
Første omgang var imidlertid både jevnspilt og sjansefattig. Omgangens beste mulighet stod Eiger for men et fint angrep endte med skudd med løskrutt og avslutningen ble mer som en pasning enn skudd og trillet inn til hjemmelagets sisteskanse.
I andre omgang tok Eiger over kommandoen og virket å få kampen inn i sitt spor. Det var de røde og blå som presset og skapte de fleste sjansene, men som så ofte før.....uttellingen var ikke god nok. Den aller største sjansen tilfalt Stian Sleveland som alene med keeper satte ballen i stolpen. Men også gode muligheter fra Hans Marius Slettebø, Stian Vigrestad og Inge Pettersen ble skuslet bort. Rosseland på sin side hadde en gigantsjanse der Sarunas Kilijonas i Eigers mål måtte frem med en meget god parade og fikk forhindret mål. Da Rosseland så ufortjent gikk opp i 1-0 på en heading etter 83 minutter gikk teppet ned for Eiger. To minutter før ordinær tid var ute gjorde så Sarunas Kilijonas en sjelden tabbe og nærmest forærte vertene 2-0 målet.

Eiger må med dette resultatet etter all sannsynlighet forberede seg på en ny sesong i 4 divisjon. 3 plass i divisjonen i 2006, 2007, 2008 og 2014 kan utmerket godt bli en realitet også i 2015. Vi antar likevel at Team Hundsnes holder trykket oppe og gjør alt for å vinne resten av kampene!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn