3-1 seier på Moi

A-laget slo tilbake etter skuffelsen i forrige serierunde og tok en fortjent seier på Moi fredag. Lunddølene bet imidlertid godt fra seg, men det var Eiger som stod for alle scoringene i oppgjøret etter at Stian Sleveland var uheldig og satte ballen i eget nett etter drøye kvarteret av første omgang.

Eiger kom til kampens første sjanse i en ellers jevnspilt og sjansefattig første omgang. Det var William Meyer som fikk brukbart treff fra rundt 20 meter. Dessverre endte avslutningen rett på Mois sisteskanse etter rundt 13 minutters spill. Tre minutter senere skulle vertene ta ledelsen da et tilsynelatende ufarlig innlegg ble headet i mål av nevnte Sleveland. Halvveis i omgangen burde imidlertid Eiger utliknet da Thomas Leidland avsluttet fra rundt fem meter. Mois keeper, Daniel Åvedal som alltid spiller bra mot Eiger, vartet imidlertid opp med en god redning og fikk slått ballen til corner. Frem mot pause så man bare enkelte tilløp til sjanser før Stian Vigrestad tok skjeen i egen hånd og fikset utlikningen bare to minutter før halvtidshvilen. Fra egen banehalvdel forserte han seg framover og fyrte av et skudd fra rundt 20 meter, kontrollert oppi høyre hjørne.

Andre omgang var ikke en gang et minutt gammel da Eiger tok ledelsen. Igjen var Stian Vigrestad sentral og kom til skudd. Mois keeper gav retur og på rett sted til rett tid foran mål var den gamle måltjuven Thomas Leidland, som for anledningen spilte spiss, og satte ballen i mål. Stian Sleveland som fort var tilbake i godt gjenge etter skuffelsen i første omgang kunne ha økt ledelsen ytterligere etter kvarteret av omgangen, men igjen var Mois keeper med på notene. Og etter en frisk start av omgangen av de røde og blå kom nå Moi tilbake og viste at de ikke hadde gitt opp, dog uten å skape de helt store sjansene. Det siste kvarteret var det igjen Eiger som dominerte og vi noterte til dels store sjanser fra de røde og blå, men skudd og headinger utenfor samt en god Moi keeper hindret ytterligere uttelling. Først på overtid kom den fortjente tredje scoringen og det var Stefan Ghilom som skulle få æren av å sette punktum etter fint forarbeid av Nikolajs Kozacuks. Sistnevntes harde innlegg fant Ghilom på bakerste og fra 1 meter var det bortimot umulig å bomme.

Nå venter Sokndal hjemme i Hålå i neste uke og med samme mobilisering som forrige hjemmekamp kan det bli folksomt nok en gang på Sparebank 1 banen! i et oppgjør som er svært viktig for begge lag.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn