Tre nye på a-laget!

Nikolaj Kozacuks, Alexander Nygård og Ruben Salvesen Hjelm er nye fjes på a-lagstreningene i august. Kozacuks kommer fra den polske toppserieklubben GKS Gornik Leczna og er en offensiv anlagt spiller. Han er opprinnelig Latvier og har kommet til Norge for å jobbe. Alexander Nygård har vi presentert før og i morgendagens a-kamp mot Bryne jr vil vi se ham for første gang på hjemmebane og for første gang fra start. Ruben Salvesen Hjelm spilte for EIK i ungdomsårene men har vært borte fra fotball noen år - bl.a. grunnet studier i Bergen. Ruben har faktisk en a-kamp for Eiger fra før - fra 2011 da Trond Brekken trente de røde og blå. Det er imidlertid et stykke opp til Rubens Hjelms far på Eigers adelskalender. Tidenes beste Eigerkeeper - Rune Hjelm oppnådde over 300 kamper for Eiger.

Nikolaj, Alexander og Ruben - velkommen skal dere være!

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn