To spillere gir seg!

Erik Skadberg og Erling Skåland er ferdige i Eiger i denne omgang. Skadberg flytter til Stavanger grunnet skolegang og akter å finne seg en klubb i nærheten av bostedet. Erling Skåland har inntatt hovedstaden av samme årsak. Han er riktignok utdannet snekker, men begynner nå på teknisk fagskole innen bygg - et toårig studium. Også Erling ønsker å fortsette fotballkarrieren og har foreløpig peilet seg inn på Røa i 3 divisjon.

Erik Skadberg har hatt en utrolig utvikling siden han kom til Eiger før sesongstart og fikk med seg 15 kamper i løpet av sesongen. Erling Skåland slet lenge med sykdom i oppkjøringen til sesongstart og har fått med seg 11 a-kamper siden overgangen fra Moi i vinter.

Eiger ønsker begge lykke til og velkommen tilbake!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn