Nygård klar for Eiger!

Alexander Nygård signerte søndag for Eiger og hadde i dag sin første trening med a-laget. Keeperen kommer fra EIK der han i inneværende sesong har spilt for deres junior elite lag.

Nygård som i år fylte 18 har i flere år blitt regnet som et av Rogalands største keepertalent i sin årsklasse og har blant annet hatt Kurt Hegre som keepertrener på regelmessig basis. Han har også 4 kamper for Team Rogaland.

I Eiger vil han i tillegg til utfordringer i trening og kamp også få jobbe med Tor Arne Nergård - Eigers keepertrener. Prestasjonene til Sarunas Kilijonas og utviklingen Erik Skadberg har hatt denne sesongen, tillegger trenerne Hundsnes og Dyrnes den gode jobben Nergård har gjort med disse. 

Alexander Nygård imponerte allerede på første økt og syns selv han ble tatt godt i mot av nye lagkamerater. Gunnar Hundsnes og Thor Jostein Dyrnes var veldig fornøyde med det de så av sisteskansen.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn