Fornøyde, tross tap.

Eiger tapte 2-0 for Ålgård torsdag, men viste såpass mye positivt at trenerduoen Gunnar Hundsnes og Thor Jostein Dyrnes var fornøyd med det meste unntatt uttelling på egne sjanser. Etter to kamper på to dager (mot 3.div. lag) var man naturligvis spent før kampen mot Ålgård om guttene hadde ork og vilje nok i laget til å være med på tempoet til Ålgård.. Det skulle snart vise seg at det hadde de røde og blå. Etter 20 min hadde Ålgård løpt fra seg og Eiger var med i kampen for fullt. Gunnar Hundsnes var veldig fornøyd med at Eiger klarte å holde ballen på bakken og spille fin fotball. Han mente det var det mange som meldte seg på i forhold til plass på laget.i seriestarten for høstsesongen den 20 august.

Thor Jostein Dyrnes lot seg imponere av Stian Vigrestad som storspilte i ankerrollen i det som bare var hans andre kamp siden april. Han var også svært fornøyd med flere av spillerne, blant annet viste Stian Sleveland godt igjen i ny rolle som midtstopper. Strukturen i laget var også bra - mot en motstander som tross alt befinner seg i toppen av 3 divisjon.

Eiger sliter imidlertid med å sette sjansene. Mot Ålgård noterte vi både tverrliggerskudd og et par svært gode sjanser signert Inge A. Pettersen og Stefan Ghilom.

Eiger stilte med følgende tropp mot Ålgård:

Erik Skadberg
Kjetil Vigrestad
Jan Terje Søyland
Glenn Strømstad
Eirik Gohn
William Meyer
Stefan Ghilom
Stian Sleveland
Stian Vigrestad
Thomas Leidland
Sander Haugstad
Fredrik Andersen
Inge A. Pettersen

Ålgårds referat fra kampen finner du her

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn