Snart i gang igjen!

Selv om det enda er nærmere en måned til a-laget starter opp igjen med seriekamper, er spillerne trolig mer enn klar for å gjenoppta fellestreningene som starter mandag. Gunnar Hundsnes og Thor Jostein Dyrnes sendte spillerne på ferie med klar beskjed om å "holde hjulene i gang" - og allerede i første uken av høstsesongen skal troppen få prøvd seg mot kvalifisert motstand. Tirsdag går turen til Stavanger og møte med Vaulen, mens torsdag står Ålgård på motsatt banehalvdel i Gjesdal. Hundsnes og Dyrnes har også avtalt ytterligere to treningskamper før alvoret braker løs: Torsdag 6 august reiser a-laget til Lyngdal og møte med nok et 3 divisjonslag før de røde og blå møter Brynes juniorlag i Hålå onsdag 12 august.

Inge A. Pettersen ble skadet i Cup No.1 i Frederikshavn tidligere i måneden og tar det trolig litt rolig den første uka. Det samme gjelder Matias L. Løyning. Han skadet seg på trening med Brynes juniorlag som han etter planen skulle spilt med i Skaw cup i Skagen. Også Matias behøver nok ytterligere en uke på å bli klar. Når det gjelder Stian Vigrestad så var han i trening og i rute til å bidra etter en skadepreget og frustrerende vårsesong. For et par uker siden fikk han imidlertid infeksjon i foten med det resultat at den hovnet opp til dobbel størrelse og ble ildrød. Det endte med innleggelse på sykehus men heldigvis er det på retur nå. Han satser på å være treningsklar mandag.

Etter en sommer som har artet seg mer som høst kan altså alle Eigersupportere se frem til en spennende høstsesong på fotballfronten. Mandag 1830 starter oppkjøringen etter en alt for lang ferie 

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn