Toppkamp i Hålå i dag!

Eiger møter i dag EIK 2 til toppkamp og vårsesongens siste kamp i Hålå kl.1830. Før kampen skiller det 2 poeng fra topplasserte Eiger og ned til EIK 2 på 3 plass. Et interessant moment før kampen er at laget som slipper inn færrest mål møter laget som scorer mest. Eiger har kun sluppet inn 6 mål på sesongens 10 første kamper, mens EIK 2 har scoret 34 på sine første 10.

Trenerduoen Gunnar Hundsnes og Thor Jostein Dyrnes må blant annet stole på at Ole Asbjørn Liland, kaptein Hans Marius Slettebø og William Meyer har en av sine bedre dager "på jobb" i kveld. (bildet over)

Kampen i dag blir også den siste i Eigerdrakt for Ole Asbjørn Liland i denne omgang. Den gjennomtrente løpsmaskinen fra Tonstad trer snart inn i kongens klær og blir dermed utilgjengelig det neste året. Liland står oppført med imponerende 78 kamper på de to og en halv sesongene han har figurert i Eigerdrakt. 4 mål er det også blitt - et tall han akter å pynte litt på i dagens kamp!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn