Skadesituasjonen rundt a-laget

Skadesituasjonen i Eiger er ikke så aller verst i år. Riktignok har et par av skadene vært av den virkelig langvarige sorten, men de siste sesongene må sies å ha vært verre.

Stian Vigrestad måtte gi seg allerede etter 1 serierunde og har ikke vært på banen siden. Problemet har vært en strekk i leddbånd på innsiden av høyre kne. Det er imidlertid lyspunkter å spore ettersom han denne uken har returnert for teknikk og løpetrening.

Martin Tønnessen har mer eller mindre vært skadet i snart 2 år. Flere inngrep har ikke hjulpet. Det går imidlertid sakte men sikkert framover. Problemet er den såkalte patella-senen under kneskålen som er kraftig fortykket og slitt, så den må trenes sakte men sikkert opp igjen. I beste fall er Martin tilbake i slutten av sesongen. Mest sannsynlig ser vi ham ikke før neste år.

Simon Øvrevik har vært på banen i to kamper i år, men det var tidlig i vinter. Unggutten med Eigers høyeste smerteterskel spilte store deler av fjorårssesongen med kranglete kne. Først i vår ble det gjort et inngrep som medfører at han må beregne lang opptreningsperiode for en i utgangspunktet kurant skade som ødelagt menisk. Simon håper å rekke serieavslutningen, men tror det er mer realistisk med neste sesong.

Skader av mindre alvorlig art har det vært flere av. Glenn Strømstad har vært ute i perioder med bl.a. strekk. Men som en av troppens eldste spillere er dette ikke uventet. På banen har han levert varene når han har spilt. Sigmund Hunnestad har også slitt mer med diverse skader enn tidligere år. Han har vært på banen i 8 av lagets totalt 19 kamper i år. Sondre Tveit har også slitt helt siden i vinter, men har vært mer skadefri den siste tiden. Han har vært på banen 8 ganger i år. Eirik Gohn har ikke vært mer skadefri noen sesonger siden han kom til klubben. En plagsom lyske skaper periodevis problemer, men 13 av 19 kamper er godkjent til ham å være.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn