Seier uten å glitre!

Eiger tok en ny seier i 4 divisjon avd.1 da Varhaug ble beseiret 2-0 på bortebane torsdag. Seieren var aldri truet og Eiger var nærmere både 3, 4 og 5-0 enn vertene redusering.

Kamp mot Varhaug på bortebane har ikke gitt allverdens uttelling de senere år. Derfor var nok mange litt små-skeptiske til kampen mot jærbuene. Men etter en liten offensiv fra hjemmelaget innledningsvis, viste Eiger snart at de var et bedre lag enn Varhaug. Sarunas Kilijonas sørget med en god inngripen for at ikke hjemmelaget ikke tok ledelsen allerede etter 5 minutters spill. Eiger svarte med en stor mulighet for Stefan Ghilom etter etter flott innlegg fra Hans Marius Slettebø fem minutter etterpå, men forsøket endte dessverre resultatløst. Drøye kvarteret var spilt da Matias L. Løyning tok ned en pasning på elegant vis, forserte framover før han hamret ballen mot mål. Keeper gav retur og Matias fikk også tak i den og slo inn i farlig område. Til tross for mange rødtrøyer inne i feltet endte også den store sjansen uten mål i protokollen. Eiger styrte nå det meste på Varhaug og det var bare et tidsspørsmål før målet ville komme og det var kaptein Hans Marius Slettebø som skulle ta ansvar for det. En fin stikker fra Stian Sleveland sendte "Pokey" i duell mot en Varhaug-stopper. Hans Marius var sterkest, vant duellen og overlistet så Varhaugs sisteskanse med en liten lobb og dermed 0-1. Flere Eigermål lå i luften og like før pause skulle det bli 0-2. William Meyer slo perfekt inn og foran mål kom Stian Sleveland flyvende og headet ballen i mål via tverrliggeren. Vakkert, rett og slett vakkert!

Andre omgangs første halvdel var relativt bra fra Eigers side. Det ble skapt sjanser i fleng, men verken marginer eller dyktigheten foran mål spilte på lag med de røde og blå. Inge Pettersen viste glimt av hvilket repertoar han er i besittelse av og både William Meyer, Hans Mariius Slettebø og Stian Sleveland skapte sjanser for seg selv og lagkamerater uten at det gav tellende resultat. Etter hvert benyttet igjen trenerduoen Hundsnes og Dyrnes sjansen til å gi spilletid for flere spillere og rytmen og offensiven dovnet hen. I siste halvdel av omgangen var vertene vel så mye på hugget som Eiger. Et solid Eigerforsvar tok seg imidlertid greit av det som kom. Kampen ebbet ut med 0-2 og de røde og blå tok en ny seier i årets 4 divisjon.

Søndag er det ny kamp - da mot Kvitsøy i Rogalandscupen. Etter alt å dømme vil det bli startplass til flere av de som ikke har startet kamper i det siste. Så gjenstår det å se om de griper muligheten til å gjøre uttaket til neste seriekamp vanskeligere for Hundsnes og Dyrnes!

Kampfakta:

0-1 (33) Hans Marius Slettebø
0-2 (42) Stian Sleveland


Dommer: Arild Tengesdal, Frøyland IL - god
Gule kort: William Meyer . ett til Varhaug

Tilskuere: 50 - halvdelen fra Egersund

Eiger startet med følgende elleve:
Sarunas Kilijonas, Jan Terje Søyland, Erling Skåland, Glenn Strømstad, Eirik Gohn, Matias L. Løyning, Ole Asbjørn Liland, William Meyer, Stefan Ghilom, Stian Sleveland, Hans Marius Slettebø

Benyttede innbyttere: Viktor Opheim, Sander Haugstad, Inge A. Pettersen, Morten Nodland, Sondre Tveit, Vytautas Birskys

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn