Siste seriekamp kl.1400 i dag

siste
Trond Brekken tar i dag med seg a-laget til Moi og årets siste seriekamp. Lørdagens oppgjør er faktisk første gang Eiger tar turen til Moi i seriesammenheng siden 1983.

Suspensjoner og andre fravær gjør at Eiger nok en gang må endre på lagoppstillingen. Likevel satser Trond Brekkens utvalgte på å ta sin 16 seier av 20 mulige.

 

Et annet aspekt er at Eiger for første gang i historien har mulighet til å gå ubeseiret gjennom en hel sesong. Denne muligheten vil ikke spillerne la gå fra seg.

De som av ulike årsaker ikke er med mot Moi i dag er Vytautas Birksys, Asbjørn L. Larsen, Kjetil Vigrestad, Ole Jonny Gya, Ørjan Vigrestad og Renè Helvig. Til gjengjeld er Stefan Ghilom, Simon Øvrevik og William Refsland med fra juniorlaget.

Avspark 1400!
 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn